Regulamentul alegerilor (pdf)

 

Depunerea de candidaturi pentru funcţiile de președinte ABR, secretar general ABR, trezorier ABR, preşedinţi ai diviziunilor și secțiunilor profesionale

În conformitate cu prevederile
Regulamentului metodologic de aplicare a Statutului Asociaţiei Bibliotecarilor din România privind alegerea membrilor în structurile de conducere ale Asociaţiei şi procedura de vot

 

Membrii care doresc să candideze pentru următoarele funcţii de conducere ale asociației: președinte, secretar general, trezorier, preşedinţi ai diviziunilor și secțiunilor profesionale sunt obligați, fiecare dintre ei, să aducă la cunoștința membrilor ABR: candidatura, CV-ul, scurt proiect managerial cu obiectivele generale pe care le au în vedere pentru perioada mandatului și eventual biroul pe care îl propun pentru a realiza împreună obiectivele, până pe data de 19 august 2019.

Preşedintele ABR este preşedintele Consiliului Director şi este obligat să aducă la cunoștința membrilor ABR: candidatura, CV-ul, scurt proiect managerial cu obiectivele generale pe care le are în vedere pentru perioada mandatului și eventual biroul (secretar general și trezorier) pe care îl propune pentru a realiza împreună obiectivele, până pe data de 19 august 2019.

Preşedinţii diviziunilor sunt vicepreşedinţi ai Consiliului director şi sunt obligați, fiecare dintre ei, să aducă la cunoștința membrilor ABR: candidatura, CV-ul, scurt proiect managerial cu obiectivele generale pe care le au în vedere pentru perioada mandatului și eventual biroul (secretarul și membrul diviziunii) pe care îl propun pentru a realiza împreună obiectivele, până pe data de 19 august 2019.

Preşedinţii diviziunilor și secţiunilor profesionale sunt obligați să aducă la cunoștință membrilor ABR: candidatura, CV-ul, scurt proiect managerial cu obiectivele generale pe care le au în vedere pentru perioada mandatului și eventual secretarul pe care îl propun pentru a realiza împreună obiectivele, până pe data de 19 august 2019.

Documentele solicitate vor fi expediate on-line, pe adresa de e-mail a preşedintelui This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și secretarului general This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. care, după verificarea datelor, le vor transmite secretarului executiv This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru a fi publicate pe toate canalele de informare ale ABR.

Sponsor principal

new logo softlink web
Specialiști în automatizarea bibliotecilor.

Go to top